Your Cart

Pozovite nas: +387 62 661 807

Zvanični predstavnik brenda Nefertiti za BiH

O nama

Nefertiti Company je specijalizovani proizvođač i distributer bilja, meda i sjemenki.

Tajna naÅ”e sreće je skrivena u nama. Biti zdrav, samouvjereno ići kroz život, te biti u mogućnosti savladati sve prepreke.

Prirodna zdravstvena zaŔtita je spoj nauke i prakse, koje ima za cilj sačuvati i unaprijediti zdravlje ljudi. Kombinacija klasične medicine i bogate tradicije narodne medicine su metode prevencije i liječenja bolesti koriŔtenjem neinvazivnih metoda.

Prirodna kozmetika se razlikuje od ostalih kozmetičkih proizvoda, iz razloga jer sadrži prirodne sastojke, kao izvor zdravlja, ljepote i mladolikosti.

Posebna pažnja se posvećuje temperaturi hladnog cijeđenja, kako bi se ulja zaÅ”titila od oksidacije, trans-masnih kiselina i ostalih hemikalija koje mogu prouzrokovati zdravstvene probleme.

NaÅ” glavni cilj je podijeliti sa vama tajne zdravlja i ljepote, dajući vrlo precizan, unikatan osjećaj sreće i zadovoljstva.

Mi nudimo sjajnu saradnju, te imamo detaljne konsultacije sa kupcima na engleskom, ruskom i arapskom jeziku.

NaŔa farma

Mi živimo u skladu sa prirodom. Nefertiti Company je osnovana 2000 godine u provinciji Faiyum, udaljena 130 km od glavog grada Egipta. Faiyum je velika oaza, smjeÅ”tena u pustinji koja ima veoma pogodno tlo za uzgoj. Na samom početku, naÅ”a kompanija specijalizirala se u uzgoju sjemenki i bilja, kao i implementaciji izvoza. Mi koristimo ekoloÅ”ki način proizvodnje, te tako Ā održavamo biodiverzitet u uzgoju sjemenki i bilja. Ne dozvoljavamo upotrebu bilo kakvih hemijskih đubriva, pesticida, herbicida niti umjetnih genetsko-modifikovanih aditiva na naÅ”im poljima.

Nefertiti
NaŔa farma

NaŔa proizvodnja

Al ā€“ Jasmine fabrika je napravljena kao odgovor za sve većom potražnjom ovih proizvoda. Tehnologija hladnog cijeđenja/destilacija se koristi za proizvodnju prirodnih ulja i esencija. Kombinacija direktne distribucije i novije tehnologije rezultirala je prirodnim uljima vrhunske kvalitete.

Hemikalije, hormoni i genetičko modificirani organizmi (GMO) se ne koriste u proizvodnji. Posebna briga se posvećuje odgovarajućoj temperaturi prilikom cijeđenja, kako bi se ulja zaÅ”titila od užeglosti, trans-masnih kiselina, te ostalih toksičnih hemikalija za preradu.

NaÅ”a kompanija je certificirana od strane međunarodne organizacije za standardizaciju (ISO 9001 ā€“ 2008), Å”to garantira potpuno sigurno koriÅ”tenje sirovina, uzgojenih na eko čistim poljima Faiyuma, u Egiptu. Odjeljenje za kontrolu kvalitete je odgovorno za nadgledanje tehnologije i proces hladnog cijeđenja: GC, GC-MS, HPL, kako bi bili sigurni da svi proizvodi odgovaraju međunarodnim standardima.

Brend Nefertiti

NaÅ” brend je inspiriran i ponosno nazvan po čuvenoj drevnoj egipatskoj kraljici. Nefertiti je bila ikona moći i ljepote sa svojim imenom u prijevodu “DoÅ”la je lijepa žena”. Dakle, savrÅ”eno predstavljajući svrhu naÅ”e kompanije i posvećenost vama kao naÅ”em cijenjenom kupcu. Da vam naÅ”i proizvodi uvijek daju rezultate velikih očekivanja kojih ste kraljevski dostojni.

Dostava brzom poŔtom

na području cijele BiH

Međunarodna garancija

u zemlji upotrebe

100% Sigurno plaćanje

MasterCard / Visa